mobile app boosts productivity Productiviteit

Bedrijven lopen 34% productiviteit mis

Uit onderzoek is gebleken dat apps en vooral bedrijfsspecifieke applicaties, de productiviteit gemiddeld verhogen met 34% op de werkvloer. Het is opmerkelijk dat bijna de helft van de bedrijven nog geen bedrijfsspecifieke app heeft en deze potentiële 34% productiviteitsverhoging misloopt.

9 van de 10 werknemers erkennen dat mobile apps impact hebben op hun professionele werkomgeving. Apps hebben niet alleen invloed op de productiviteit, maar ook een significant effect op het verbinden van werknemers, het beter informeren en het reduceren van de hiërarchie.

Desondanks veel medewerkers van mening zijn dat hun organisatie traag was in het adopteren van een eigen mobiele applicatie, erkennen ze dat deze apps waarde toevoegen op de werkplek. Omdat de mobiele applicaties de medewerkers real-time toegang geven tot bedrijfskritische informatie, op elke locatie of tijdstip, wat hun productiever en effectiever maakt.

Knapp Software Oplossingen

Knapp is gespecialiseerd in knappe maatwerk software voor uw bedrijf. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek om meer te weten wat een web of mobiele applicatie voor uw bedrijf kan betekenen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onderzoek en bronnen

Dit Brits onderzoek uit 2014 is met behulp van van 469 werknemer interviews uit verschillende lagen van zowel kleine als grote Britse bedrijven tot stand gekomen.

 

Ben

Owner & Founder of Kn-app.com